Verloskundige in opleiding Christa


Vanaf 6 mei komt Christa bij ons stage lopen.

Hierbij stelt zij zichzelf voor.

” Hoi hoi, ik ben Christa van Schellen. Ik ben 21 jaar en ik woon in het prachtige Zeeland. In september ben ik gestart met de opleiding verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam.

Al van kinds af aan wist ik “ik wil later in de zorg werken”. Daarom ben ik eerst begonnen met de opleiding verpleegkunde en sinds juni ben ik een gediplomeerd verpleegkundige. Al snel kwam ik erachter dat mijn interesse meer uit gaat naar het verloskundig vak. Om deel uit te mogen maken van een belangrijke periode in iemands leven en daarin een rol te mogen spelen, lijkt mij een bijzondere en mooie ervaring.

In week 41 en 50 heb ik stage gelopen bij de praktijk Verloskundigen Amersfoort. Vanaf 6 mei mag ik weer stage komen lopen, maar dan voor vijf weken! In die vijf weken zullen jullie mij dan waarschijnlijk ook tegen komen. Mochten jullie liever niet hebben dat ik erbij ben, geef dit dan gerust aan.

Ik vind het onwijs leuk dat ik bij de praktijk betrokken wordt en ik kijk er naar uit veel te gaan leren! Tot ziens!”