Over ons


Verloskundigen Amersfoort bestaat uit een team van vaste verloskundigen:
Annewil van ’t Zelfde, Angélique Stuit,  en Karin van den Brink.

Hierbij hebben wij ondersteuning van 2 waarnemend verloskundigen:
Simone de Bekker en Marieke Boersma.

De praktijkassistentes, maken ons team compleet:
Gerda de Gooijer en Saskia van der Knaap en Suzan Boer

Gezamenlijk dragen wij zorg voor de professionele begeleiding van jouw zwangerschap.
Ons doel is dat je aan het einde van deze bijzondere periode in jullie leven met voldoening, trots en blijdschap terug kan kijken op je zwangerschap.
Wij zien het als een voorrecht de zwangere vrouw tijdens deze bijzondere periode te mogen begeleiden en ondersteunen.

Omdat wij in de praktijk alles zelf doen, krijg je zowel bij echo’s als bij andere controles altijd te maken met één van de  verloskundigen.
In onze praktijk kennen wij geen ‘eigen’ cliënten. Dit betekent dat wij afwisselend spreekuren doen.
Het is de bedoeling dat je ons allen leert kennen, voordat je gaat bevallen.
Als de één spreekuur heeft, dan hebben de anderen om beurten bevallingsdienst. Zij doen dan ook de kraambezoeken bij je thuis.
Uiteraard hebben wij allemaal beroepsgeheim.

Stagiaires

Het is goed om te weten dat wij zo nu en dan stagiaires begeleiden in de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat verloskundige studenten goed begeleid en opgeleid worden. Studenten kunnen met ons meelopen tijdens de spreekuren en de diensten (bevallingen en kraamvisites). Hoe verder de student is met de opleiding, hoe meer verrichtingen er onder onze supervisie door hen zelf gedaan zullen worden.

In de wachtkamer van de praktijk zal altijd een aankondiging hangen, wanneer een student stage komt lopen. Ook kun je onder ‘nieuws’ op de website meer informatie vinden over de desbetreffende student.
Wanneer je bezwaar hebt tegen de aanwezigheid van de student, geef dit gerust aan. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Contact

Over ons

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Ga naar Contactpagina →

Nieuws

Geboortemarkt

Geboortemarkt Alweer 2 jaar geleden hebben wij, Verloskundigen Amersfoort, onze prachtige nieuwe locatie op winkelcentrum Emiclaer geopend. Al was de …

Verloskundige in opleiding Christa

Verloskundige in opleiding Christa Vanaf 6 mei komt Christa bij ons stage lopen. Hierbij stelt zij zichzelf voor. ” Hoi …

Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden Vanaf vandaag 18 maart tot vrijdag 22 maart is de Laan naar Emiclaer afgesloten ivm wegwerkzaamheden. De praktijk is …