Geboortemarkt


Alweer 2 jaar geleden hebben wij, Verloskundigen Amersfoort, onze prachtige nieuwe locatie op winkelcentrum Emiclaer geopend.

Al was de verbouwing was een hele bevalling, het was meer dan de moeite waard. Wij zijn nog steeds blij met het eindresultaat!

Stilzitten is niet ons ding, inmiddels broeden wij dan ook weer op allerlei nieuwe ideeën. Wij gaan nu bijvoorbeeld een geboortemarkt organiseren. Leuke stands met handige informatie, workshops én een loting!

Loop ook gezellig even langs: 7 Juni 2024 van 14:00 tot 17:00 uur. Het Masker 208-210. (winkelcentrum Emiclaer) 3823 GX Amersfoort

Aanwezig zullen zijn:

Margot van Margotbevalt, Saskia van MoederZorg, Elyna van The Womens Health Club, Ellen van borstvoeding het melkmeisje, Vera van Orec.nl, Nicoline van Yogamama, Karin van Bevallingenbabyzorg, Karin en Maria van In de wikkels, Sophie van Bijsophie, Dorene van Zwanger vol vertrouwen

Kortom, dé ultieme kans om een kijkje te komen nemen in onze praktijk. Onder alle aanwezigen verloten wij 2x een gratis echo! Lijkt het je leuk? Dan zien wij elkaar graag op 7 juni.