Verloskundige in opleiding


Vanaf maandag 27 maart start Marieke Boersma met haar laatste stage voordat ze afstudeert als verloskundige.
Hierbij stelt zij zich voor:

Beste (a.s.) ouders,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Marieke Boersma, verloskundige in opleiding aan de Campus in Turnhout. Ik ben 39 jaar en moeder van 4 kinderen.

Na 14 jaar als verpleegkundige binnen de geboortezorg gewerkt te hebben, heb ik de stap genomen om verder te gaan studeren voor verloskundige. Een geweldige uitdaging! En inmiddels zit ik alweer in mijn laatste jaar van de opleiding.

Al eerder heb ik stage mogen lopen bij Verloskundigenpraktijk Amersfoort en vanaf 26 maart start mijn laatste stageperiode voor 7 weken. In deze periode kun je mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of het kraambed.

Heb je liever geen student bij de bevalling?  Geef het gerust aan.

Ik kijk ontzettend uit naar deze leerzame periode en jullie te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet,

Marieke Boersma-Mooibroek