Januari 2022

Verloskundige in opleiding


Vanaf 3 januari komt Veerle Molenaar bij ons in opleiding.
Hierbij zal zij zich voorstellen

Beste Zwangere en partner,

Mijn naam is Veerle Molenaar en ik ben 20 jaar oud. Ik ben laatstejaars verloskundige in opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb ervoor gekozen om verloskunde te studeren, omdat ik iedere zwangerschap en de ontwikkeling van nieuw leven heel bijzonder vind. Hoe mooi is het dan, dat je tijdens deze periode vrouwen en hun partners mag begeleiden!

Vanaf 3 januari tot en met 25 februari zal ik stage komen lopen bij Verloskundigen Amersfoort. Ik heb er al enorm veel zin in en kijk er naar uit om u/jou te ontmoeten! Heeft u vragen of opmerkingen over mijn aanwezigheid tijdens het spreekuur, de bevalling of in de kraamperiode? Mag u dit natuurlijk altijd aangeven bij mij of de verloskundige.

Hopelijk tot ziens!

Veerle