1e jaar stagiaire


In de week van 9 oktober zal Christa bij ons in de praktijk komen stagelopen.

Hierbij stelt zij zich voor:

Hoi hoi, ik ben Christa van Schellen. Ik ben 21 jaar en ik woon in het prachtige Zeeland. In september ben ik gestart met de opleiding verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam. 

Al van kinds af aan wist ik  “ik wil later in de zorg werken”. Daarom ben ik eerst begonnen met de opleiding verpleegkunde en sinds juni ben ik een gediplomeerd verpleegkundige. Al snel kwam ik erachter dat mijn interesse meer uit gaat naar het verloskundig vak. Om deel uit te mogen maken van een belangrijke periode in iemands leven en daarin een rol te mogen spelen, lijkt mij een bijzondere en mooie ervaring. 

In week 41 mag ik een week mee lopen in de praktijk bij de verloskundigen Amersfoort. In deze week zullen jullie mij dan waarschijnlijk ook tegen komen. Ik vind het onwijs leuk dat ik bij de praktijk betrokken word en ik kijk er naar uit veel te gaan leren!

Tot ziens!