Verloskundige in opleiding


Vanaf 9 mei kan je tijdens het spreekuur, kraamvisites en de bevalling  Jasmijn van den Berg ,verloskundige in opleiding, tegen komen.  Mocht je bezwaar hebben tegen haar aanwezigheid laat het ons dan weten.
Hierbij stelt zij zich voor:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jasmijn van den Berg. Ik ben 26 jaar en kom uit de buurt van Delft.

Ik ben eerstejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie Rotterdam.

Sommigen van jullie hebben mij misschien in december al gezien, toen ik een weekje stageliep bij Verloskundigen Amersfoort. Van 9 mei tot 9 juni zal ik weer met de verloskundigen meelopen, deze keer dus bijna 5 weken.

Nog wat leuke feitjes over mij: ik ben opgeleid tot technisch wiskundige en docent, maar ik wilde meer afwisseling en één-op-één contact. Vandaar de switch naar verloskunde! Verder maak ik graag muziek en ik houd ervan om lekker in beweging te zijn. Als bijbaantje zorg ik voor een gezin met 4 kinderen, dus ik ben wel wat gewend ;)

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en van jullie te leren!

Hartelijke groeten,