De rust bewaren..


 

Op 31 januari 2015 waren wij uitgerekend van onze tweede kindje.

Hele andere zwangerschap als de eerste keer meer kwaaltjes en met 31 weken kwam ik thuis te zitten ivm bekkeninstabiliteit. In eerste instantie wilde we in het ziekenhuis bevallen ivm onze oudste dochter. Eén ding stond voorop voor haar de rust bewaren..

29 januari 2015 werd ik om 4:00 uur wakker en waren er gelijk weeën tussen de 4a5 minuten. Mijn vriend heb ik om 5:30 uur wakker gemaakt. Rond 06:30 uur de verloskundige gebeld en warempel Liesbeth had dienst. Ook grappig ze had ook mijn eerst bevalling gedaan. Ze kwam rond 07:30 uur bij ons, ik had 4 centimeter. Ze vroeg of we al wat voor Kyra hadden geregeld en we belde mijn moeder. Weer hadden wij geen reden om naar het ziekenhuis te gaan Dus bleven we lekker thuis.

Rond 09:30 uur kwam Liesbeth weer en had toen 8 centimeter ontsluiting. Mijn vriend belde de kraamzorg en die kwamen eraan. Om 09:40 uur kwamen de persweeën. Tussen de 2de en 3de perswee is mijn vriend naar beneden gelopen om de deur open te maken voor de kraamzorg en kwam weer snel naar boven. De persweeën kwamen aan één stuk door en om 10:06 is onze tweede dochter Joy geboren

Liesbeth-Joy Liesbeth-Joy1